-->

Trainen, coachen, doceren
Wat was uw favoriete spel als kind? Wat ik graag deed was presentatrice of ‘tv spelen’. Een doos zonder bodem was het televisiescherm, de haarborstel van mijn zus de microfoon en af en toe was mijn broertje het publiek. Wat ik toen graag deed, daar train ik vandaag anderen in: comfortabel voor een groep staan.

Na jarenlang als communicatieadviseur actief te zijn geweest, ben ik in 2009 begonnen met het geven van presentatietrainingen aan overheidsbestuurders en andere professionals. In de training coach ik deelnemers om comfortabel voor de groep te staan, contact te maken met zichzelf en de toehoorders. Ook train ik ze in het helder formuleren van hun boodschap. Wat wil je bereiken met je woorden?

Bemoedigen, corrigeren, verbeteren
De ene dag train en coach je anderen, de volgende ben je zelf deelnemer. Dat was mijn ervaring in 2013 toen ik de vakopleiding train de trainer deed bij Karin de Galan. Ik koos voor deze trainingsschool omdat hun methode naadloos aansluit bij hoe ik train. Ik ga uit van de praktijk van de deelnemers en vandaar uit begeleid ik ze naar het gewenste gedrag. Je krijgt van mij concrete aanwijzingen en gedragsvaardigheden die je direct in kunt zetten. Ook vertel ik je waarom het werkt. Deze mix van theorie, doen en nogmaals doen, maakt dat het nieuwe gedrag beklijft.

Ik train professionals, met focus op leidinggevenden en (overheids)bestuurders. Mijn specialisme is presentatiecoaching voor bestuurders. Hoe praat je gewoon? Wat wil je dat je publiek onthoudt als het de zaal verlaat? Is er pers aanwezig? Moeten we de journalist ook niet toespreken over de hoofden van de mensen heen? Subtiel natuurlijk…

EnTunç. Tunç, dat ben ik. ‘En’ duidt op partnerschap. Als bestuurder wilt u uw presentatie verbeteren en leren (beter) contact te maken met je publiek. En ik als trainer ben een spiegel, oog en oor.

Getriggerd? Stuur een mail naar Entunç of tip je bestuurder of collega.EnTunç
Suheyla Tunç

e-mail Suheyla
+31 (0)6 47 10 93 32
Akkerhommelhof 7
6533 PM Nijmegen

Suheyla op LinkedIn

Kamer van Koophandel 55510582